De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Geboorte aankondigingen voor je pasgeboren baby

Na negen maanden is het dan eindelijk zover! Jullie zoon of dochter is geboren. Dit fantastische nieuws deel je zo snel mogelijk met familie en vrienden door een geboortekaartje te posten. Voor jouw wijk en de straat waarin je woont is er een nog veel leukere manier om je buren op de hoogte te stellen: met een geboortebord, raamsticker of tuinbord!

Geboorte raambord voor jouw kindje

Een raam- of geboortebord wordt ook wel makelaarsbord genoemd. En naast het verkopen van je huis kun je deze borden natuurlijk prima inzetten om de geboorte van je kindje aan te kondigen. Je kunt ze al vooraf in huis halen als je het geslacht en de naam van je kindje weet. Dan kun deze bijvoorbeeld in dezelfde stijl als het geboortekaartje laten drukken. Wel zo leuk!

Vrolijke raamstickers

Wat ook kan als je het niet ziet zittenzo’n groot bord aan het raam te hangen is een raamstickers. Deze worden gedrukt op niet transparant vinyl en kun je eenvouig aan de binnenzijde van je raam bevestigen met een beetje zeepsop. Zo laat je de hele straat snel weten dat er een kindje geboren is! De raamstickers zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt voor een ronde sticker gaan, maar we hebben ook vierkante of rechthoekige stickers. De ontwerpen in de designtool kun je allemaal zelf bewerken.

Tuinbord voor het huis

Ben jij niet het type om een grote ooievaar in de tuin te zetten maar wil je toch iets leuks doen om iedereen in jouw omgeving mee te laten genieten van jullie blijdschap? Een variant op de traditionele ooievaar in de tuin is het tuinbord!
Dit bord kun je ook weer in dezelfde stijl als het geboortekaartje krijgen, met de naam er alvast opgedrukt (als je die al weet!). Het bord wordt gedrukt op forex, een stevig en weerbestendig materiaal. Je kunt het bord zelf bevestigen aan een houten paal en in de tuin plaatsen. 

Bij Koningkaart kunnen we van alle geboortekaartjes een bijpassend geboorte aankondigingsproduct maken. Dus of je nu gaat voor een sticker op het raam of een bord in de tuin? Als je weet welk geboortekaartje je gaat bestellen dan maken wij graag een passend bord of sticker voor je.

https://koningkaart.nl/