De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

Beste hondenvoer van 2022?

Purina is een van de grootste dierenvoedingsbedrijven in de Verenigde Staten. In 2020 1 alleen al, verdiende dit enorme bedrijf meer dan $15,4 miljard aan inkomsten.

Met meer dan 15 lijnen van hondenvoer merken onder haar riem en meerdere recepten in elk merk, kan het gemakkelijk overweldigend worden op zoek naar Purina hondenvoer dat het beste past bij de behoeften van uw hond. Daarom hebben we onze eigen beoordelingen van enkele van de meest populaire Purina hondenvoer merken gemaakt voor de hondenbezitters van vandaag.

Purina Pro Volwassen honden

Purina Pro Plan Shredded Blend Chicken & Rice Formula Droogvoer voor honden is een van de meest veelzijdige recepten voor volwassen honden. Het gebruikt kip als eerste ingrediënt en bevat een mix van knapperige brokjes en zachtere versnipperde stukjes, dus het is een smakelijke textuur voor honden.

De formule is verrijkt met levende probiotica om de spijsvertering en het immuunsysteem te ondersteunen. Het bevat ook essentiële vitaminen en omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

Het recept bevat verschillende bronnen van ander vlees, waaronder rundvlees en vis, dus het is misschien niet de beste optie voor honden met voedselallergieën. Echter, het is nog steeds zeer voedzaam en dekt alle bases voor een evenwichtige maaltijd, waardoor het de beste algemene Purina hondenvoer formule is.

Purina Beneful Originals

Purina Beneful Originals met echt rundvlees droog hondenvoer is een van de meest betaalbare opties met een voedzame formule. Het heeft rundvlees als eerste ingrediënt en bevat 23 essentiële vitaminen en mineralen die de algehele gezondheid en het welzijn van een volwassen hond ondersteunen. De formule is ook rijk aan antioxidanten voor een gezond immuunsysteem.

Wat ons wel zorgen baarde was dat volkoren maïs als tweede ingrediënt wordt vermeld. Volkoren maïs bevat een aantal goede voedingsstoffen, maar het is ook rijk aan koolhydraten en kan moeilijk te verteren zijn voor honden.

Echter, elke kop voer bevat 24 gram eiwit, dus uw hond krijgt nog steeds een gezonde hoeveelheid eiwit uit deze voeding. Gezien de prijs en de voedingswaarde van dit recept, is het nog steeds het beste Purina hondenvoer voor het geld dat u betaalt.

Purina Pro Plan Puppy Sensitive Droogvoer – Het beste voor puppy’s

Puppy’s hebben specifieke voedingsbehoeften voor een gezonde groei en ontwikkeling, en ze kunnen ook een bijzonder gevoelige maag hebben. Purina Pro Plan Puppy Sensitive Skin & Stomach Salmon & Rice Droogvoer voor puppy’s is een geweldige formule voor veel puppy’s omdat het voedzame ingrediënten gebruikt om de ontwikkeling van uw puppy te ondersteunen.

Het recept vermeldt zalm als eerste ingrediënt, wat een rijke bron van eiwitten en omega vetzuren is die essentieel zijn voor een gezonde ontwikkeling van de hersenen. De formule bevordert ook een gezonde spijsvertering door de toevoeging van antioxidanten. Het bevat ook geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Omdat het recept veel vis bevat, kan het een sterke geur hebben, vooral meteen wanneer u een nieuwe zak opent. Niet alleen voor mensen is deze geur onaangenaam, maar ook puppy’s kunnen deze geur niet lekker vinden. Zorg er dus voor dat uw puppy over het algemeen van vis houdt voordat u op deze formule overstapt.

Purina Beyond Simply Beef & Egg Droog Hondenvoer

Purina’s Beyond merk gebruikt natuurlijke ingrediënten in al haar recepten en bevat geen kunstmatige kleur-, smaak-, of conserveringsstoffen.

Dit specifieke recept vermeldt rundvlees en kippenmeel als de eerste ingrediënten en gebruikt ook kooivrije eieren. Het bevat geen maïs, tarwe of soja. De rest van de ingrediënten zijn voor de meeste honden relatief gemakkelijk te verteren en zijn ook zeer voedzaam. De formule bevat ook natuurlijke probiotica om het spijsverteringsstelsel verder te ondersteunen.

Aangezien dit recept verschillende soorten vleeseiwitten bevat, is het misschien niet de beste optie voor honden met voedselallergieën of -gevoeligheden.

Een ander belangrijk onderdeel van het Beyond merk is de milieubewuste inzet. Al het voer wordt geproduceerd in faciliteiten die eigendom zijn van Purina en die werken aan het verbeteren van de waterefficiëntie en het verminderen van afval.

Kooptips Purina hondenvoer

Purina is een enorm bedrijf dat verschillende merken hondenvoer en traktaties produceert. Hier volgt een basisoverzicht van de verschillende merken hondenvoer onder haar naam.

ALPO

ALPO hondenvoer is voor liefhebbers van vlees. De recepten draaien om vlees en vleessmaken, maar er zit niet per se veel vlees in. Bijvoorbeeld, het ALPO Prime Cuts Savory Beef Flavor Droog Hondenvoer vermeldt gemalen gele maïs als eerste ingrediënt.

ALPO hondenvoer heeft ook de neiging om lage ruwe eiwit percentages te hebben. Dus, ze kunnen ideale opties zijn voor honden die behoefte hebben aan een eiwitarm dieet, maar het zijn geen geweldige opties voor honden met veel energie.

Bella

Bella is speciaal voor kleine hondenrassen. Dit merk heeft een lijn van natvoer, droogvoer, en maaltijd toppers. De recepten zijn afgestemd op de voedingsbehoeften van kleine honden. Bella hondenvoer is relatief betaalbaar, en u kunt het vinden in de meeste dierenwinkels en sommige algemene levensmiddelenwinkels.

Beneful

Beneful is een van Purina’s grootste hondenvoer merken die zich richt op honden van alle leeftijden. Alle droogvoer recepten vermelden echt vlees als eerste ingrediënt en bevatten geen kunstmatige smaakstoffen, of toegevoegde suikers. De meeste, maar niet alle, droge hondenvoer recepten bevatten ook geen kunstmatige conserveringsmiddelen.

Beyond

Beyond is de natuurlijke hondenvoerlijn van Purina. Geen van de recepten bevat maïs of soja. Ze bevatten ook geen kunstmatige kleur-, smaak-, of bewaarstoffen. Naast het gebruik van gezonde ingrediënten, werkt het Beyond merk ook aan het gebruik van ethisch verantwoorde ingrediënten. Duurzaamheid is ook een prioriteit voor dit merk.

Dog Chow

Dog Chow is een betaalbaar merk dat gebruik maakt van hoogwaardige ingrediënten en echt vlees. Het biedt voer voor honden van alle levensfasen en rassen. Het heeft ook een eiwitrijke lijn. Dog Chow is ook begonnen met het Service Dog Salute Program, dat PTSD-hulphonden koppelt aan militaire veteranen.

Vochtig en vlezig

Dit merk houdt vast aan het produceren van nat hondenvoer. Het voer van dit merk kan worden geserveerd als hoofdmaaltijd, maaltijd topper, of traktatie. Er is geen grote verscheidenheid aan Moist & Meaty hondenvoer recepten, en de recepten zijn meestal gemaakt met kip, rundvlees, en spek. Dit merk biedt wel een eiwitrijk recept.

Pro Plan

Pro Plan is het premium hondenvoer merk van Purina. Dit merk benadrukt de wetenschappelijk onderbouwde en door dierenartsen goedgekeurde formules die gericht zijn op specifieke behoeften die honden hebben. U kunt bijvoorbeeld recepten vinden die speciaal zijn ontwikkeld voor de gezondheid van de urinewegen, allergenenbeheer en ondersteuning van de cognitieve gezondheid.

Puppy Chow

Zoals de naam al zegt, is dit merk speciaal voor puppy’s en richt het zich op hun unieke voedingsbehoeften. De recepten bevatten over het algemeen meer eiwitten, DHA, calcium en antioxidanten om puppy’s te helpen gezond en sterk te groeien. Ze zijn bedoeld om puppy’s te ondersteunen tot ze 2 jaar oud zijn.

Purina ONE

Purina ONE is een ander groot hondenvoer merk dat voeding ontwikkelt voor honden van alle leeftijden en rassen. Het omvat ook gespecialiseerde diëten, zoals graanvrij en gewichtsbeheersing. Alle recepten maken gebruik van natuurlijke ingrediënten en weinig tot geen vulstoffen. Dit merk promoot en ondersteunt ook adopties van huisdieren.

Conclusie

Gebaseerd op onze beoordelingen, is Purina Pro Plan Shredded Blend Chicken & Rice Formula Droog Hondenvoer het beste Purina hondenvoer omdat het een ingrediëntenlijst van hoge kwaliteit en smakelijke brokjes textuur voor honden heeft. Purina Beneful Originals with Real Beef Droog Hondenvoer is een andere goede optie omdat het voedzame voeding bevat terwijl het relatief betaalbaar is. Onze premium keuze gaat naar Purina Pro Plan Veterinary Diet omdat het is ontwikkeld met scherp wetenschappelijk onderzoek en raadpleging van dierenartsen.

Purina heeft een ruime keuze aan hondenvoer en biedt voor elk wat wils. U zult waarschijnlijk een Purina formule kunnen vinden die aan de specifieke voedingsbehoeften van uw hond voldoet.