De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Hoekman Houtindustrie, al 45 jaar dé specialist in houten pallets en méér

Over ons

Sinds de jaren ’70 hebben we ons ontwikkeld tot een palletleverancier waar klanten graag mee samenwerken. Dankzij onze grote voorraad zijn we in staat om standaardproducten altijd snel te leveren. Omdat wij de productie in eigen huis hebben, bieden wij naast standaardpallets ook de mogelijkheid tot maatwerk. Ons uitgebreide assortiment maakt ons een flexibele partner voor klanten in diverse branches.

Onze oplossingen zijn specifiek ontworpen om aan de behoeften van uw branche te voldoen.

  1. Pallets: Bij ons vindt u een breed assortiment aan pallets, zowel standaardmodellen als op maat gemaakte opties, om precies aan uw specifieke eisen te voldoen.

  2. Kisten: Ons aanbod omvat kisten voor diverse doeleinden, van fruitkisten tot transportkisten, ontworpen om aan al uw opslag- en transportbehoeften te voldoen.

  3. Pallet opzetranden: Onze houten pallet opzetranden zijn ideaal om uw goederen tijdens het transport te beschermen, zodat ze veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

  4. Stellingvlonders: Door stellingvlonders te gebruiken, zorgen we ervoor dat pallets stevig op hun plaats blijven staan onderin uw stellingen, wat bijdraagt aan een veiligere en efficiëntere opslagruimte.

Hoekman Houtindustrie is gespecialiseerd in de productie van houten pallets, kisten en stellingvlonders, volledig in eigen beheer. Dit stelt ons in staat om naast een breed scala aan standaardmodellen, ook maatwerkoplossingen te bieden die precies aan uw wensen voldoen. Het grote voordeel van onze eigen productie is de flexibiliteit en de mogelijkheid om nauw samen te werken met onze klanten. Onze ervaren medewerkers zetten hun expertise graag in om samen met u de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften te ontwikkelen. Zodra het ontwerp vaststaat, gebruiken we ons moderne machinepark en hoogwaardig hout om het product precies volgens uw specificaties te vervaardigen.

https://hoekmanhoutindustrie.nl/