De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Manieren om Den Bosch te verkennen

Den Bosch is een super leuke en gezellige stad, dat veel leuke bezienswaardigheden en activiteiten heeft. Je kunt natuurlijk lekker gaan shoppen in Den Bosch en rond slenteren door de gezellige binnenstad of je kiest voor een andere manier om deze leuke stad te verkennen.

Met een taxi Den Bosch verkennen

Met de taxi kan je Den Bosch goed verkennen. Een taxi Den Bosch hoeft niet duur te zien. Hier kan je gemakkelijk de taxirit berekenen. Door de taxirit te berekenen kan je gemakkelijk kijken wat de goedkoopste en makkelijkste manier is om de stad te verkennen, door dat je verschillende prijzen kunt berekenen. Bijvoorbeeld de kosten van de busrit tegenover de taxirit. Vooral als het nat en grimmig weer is, is dit een fijne manier om Den Bosch te verkennen.

Met een kano de stad verkennen

Dit is een hele leuke activiteit om in de zomer te doen. Lekker door de Dommel of de Aa varen met een kano in het zonnetje.

Met een paard Den Bosch verkennen

Den Bosch is een historische stad en daarom mag deze niet ontbreken in dit lijstje. Hoe leuk is het om terug te denken aan vroeger en op ouderwetse manier deze interessante stad te verkennen?

Met een segway de stad verkennen

Het is ontzettend leuk én interessant om de stad, te verkennen, met een segway tour. Als het lekker weer is, overweeg dan eens deze tour. Het wordt begeleid door gidsen die van alles over de stad kunnen vertellen en je de leukste plekjes laten zien! Leuk én leerzaam dus!

Met een step door de stad

Als je een segway tour misschien niet helemaal jou ding vind, kan je er ook voor kiezen om een stadstour op een step te nemen. Op deze leuke avontuurlijke manier kan je ook veel leren over deze gezellige stad.

https://www.10eurotaxi.nl/