De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Waarom zijn rvs tanks en drukvaten zo populair?

Een overzicht van de voordelen van rvs

Roestvrij staal of rvs is een gebruiksvriendelijk en praktisch materiaal dat in zeer uiteenlopende branches gebruikt wordt. Met behulp van moderne technieken kan RVS tegenwoordig in alle mogelijke uitvoeringen geknipt, gelast, vervormd en geconstrueerd worden. Bovendien is roestvrij staal erg slijtvast en beschikt het over buitengewone glijdende eigenschappen. Rvs is ten slotte ook hittebestendig en vertoont normaal gezien geen corrosieverschijnselen. Sommige soorten RVS blijven zelfs in de meest zure of bijtende omstandigheden onaangetast en zijn dan ook ideaal om in de chemische industrie ingezet te worden.

Multifunctionele rvs tanks op maat

H en F Lichtenvoorde bv is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in rvs producten op maat. Ze produceren voornamelijk voor de voedingsmiddelen-, de petrochemische en de farmaceutische industrie. Eén van hun populairste producten zijn de rvs tanks. Een rvs tank zie je vaak in een bakkerij of in de bierindustrie terug. Een rvs tank is namelijk de ideale fermentatietank en wordt dan ook door heel wat producenten ingeschakeld. Naast opslagtanks kan een rvs tank ook als mengtank of procestank gebruikt worden. Bovendien maakt H en F Lichtenvoorde bv elke tank op maat en kan je zelf het formaat en de toepassing bepalen.

Een rvs drukvat op maat

Naast rvs tanken kan je bij H en F Lichtenvoorde bv ook voor rvs drukvaten terecht. Een rvs drukvat wordt ingezet bij processen met een met vloeistof gevuld systeem. Het drukvat bestaat namelijk uit twee afzonderlijke compartimenten, waardoor drukveranderingen beperkt worden. H en F Lichtervoorde bv produceert zowel liggende als staande drukvaten. Ze beschikken over verschillende mogelijkheden wat betreft de inhoud en de afmetingen van de vaten en elk bedrijf vindt er dan ook een gepast rvs drukvat.

Rvs producten van de allerhoogste kwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij H en F Lichtenvoorde bv. Ze volgen daarom erg strikte processen, waardoor hun eindproducten steeds aan alle richtlijnen en normen voldoen. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, maken ze een röntgenfoto van het laswerk van de artikelen. Op deze manier worden eventuele defecten tijdig opgemerkt en ondervind je bijna nooit problemen met hun producten. Bovendien combineert H en F Lichtenvoorde bv deze unieke service met een uitstekende dienstverlening. De specialisten staan je van A tot Z bij en bieden je ook na de verkoop de nodige ondersteuning aan!

https://www.henf.nl/