De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Schoolboeken verkopen? Is extra vakantiegeld

De zomervakantie zit er weer aan te komen. Een periode waar veel studenten reikhalzend naar uitkijken. Wist jij dat veel studenten in de zomervakantie hun oude schoolboeken verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen? Als student kun je vaak wel iets extra’s gebruiken om zo leuke uitstapjes te maken of eens lekker te shoppen. Als student heb je vast wel schoolboeken in je kast staan die je waarschijnlijk niet meer gebruikt. Is het niet zonde om deze te laten verstoffen in je kast? Je doet er immers toch niets meer mee. De boeken die je niet meer gebruikt verkopen is dat wellicht een idee?

Waar kan ik het beste mijn schoolboeken verkopen?

Het verkopen van boeken deden veel studenten in het verleden vooral online via Bol.com. Als particulier kon je hier een verkoopaccount aanmaken en je boeken aanbieden. Dit werkte prima alleen duurde het soms wel lang dat je een koper wist te vinden voor je boeken. Sinds mei 2021 is de webwinkelgigant gestopt met de verkoop van tweedehands spullen door particulieren. De mogelijkheid om je boeken hier te verkopen is hiermee verdwenen en veel studenten moesten opzoek naar een alternatief.

Waar kun je het beste je schoolboeken verkopen?

Dat studenten een andere manier hebben gevonden om hun oude schoolboeken te verkopen merkt Schoolboeken verkopen. Sinds één jaar zien ze een exceptionele stijging aan het aantal boeken dat wordt aangeboden. Via hun platform kunnen studenten tweedehands schoolboeken gratis taxeren. Ben je tevreden met het voorstel dan heb je de mogelijkheid om de boeken direct te verkopen. Dit verloopt geheel automatisch. Het verkopen van je schoolboeken ging dan ook nog nooit zo snel. Binnen enkele stappen is alles geregeld. Je hoeft alleen maar de ISBN-nummers van je boeken in te voeren en je ziet gelijk wat de boeken opleveren. Je voert je persoonsgegevens in je ontvangt een verkoopbon in je mail. De boeken stuur je vervolgens op per post en het afgesproken bedrag staat vaak direct na ontvangst al op je rekening. Geen eindeloos gedoe, maarlekker simpel en snel zodat je heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie.

 

https://studieboekenverkopen.com/