De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Zo kun jij luxe wonen met een klein budget

Droom je van een luxe en stijlvol interieur, maar heb je geen groot budget om hieraan uit te geven? Geen zorgen, want ook zonder een dikke bankrekening kun je tegenwoordig toch luxe in huis halen. Laat je inspireren door de slimme toepassingen voor zowel het interieur of voor je meubels. Onderstaande tips geven je inspiratie en ga aan de slag!

Huren in plaats van kopen

Tegenwoordig kun je bijna alles wel huren. Het voordeel hiervan is dat je geen dure aankoop hoeft te doen en toch van mooie spullen kunt genieten. Dit kan ook met meubels. Er zijn heel veel onderdelen voor in je interieur die je kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan een televisie huren. Een televisie huren kan al huren vanaf zo’n €75. Hierdoor hoef je zelf geen dure televisie aan te schaffen en kun je toch genieten van je favoriete films door enkel het huren van een televisie.

Daarnaast wordt meubelhuur ook steeds populairder. Meubels huren is makkelijk, snel en veelal voordeliger dan het kopen van meubels. Het huren van meubels voor de inboedel is zeker geschikt wanneer je een nieuwe woning wil gaan inrichten. Vaak kunnen meubels ook samen met andere meubels gehuurd worden in een pakket.

Speel met ruimtes

Met de ruimte in je woning kun je al veel bereiken. Zorg er daarom voor dat je de ruimtes in je woning goed benut. Een voorbeeld hiervan is dat verschillende kleine elementen in een ruimte al snel rommelig ogen. Hierdoor dragen ze dus niet meteen bij aan een sfeer van luxe en ruimte. Met een paar grote elementen daarentegen schep je de illusie dat de ruimte groter is. Denk aan grote spiegels aan de muur, een vloerkleed met een mooie textuur of een grote en indrukwekkende lamp boven de eettafel. Ook met kleur kan je de sfeer van een ruimte volledig veranderen en dus ook meer luxe laten ogen. Hier heb je slechts verf en een roller nodig. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een statementkleur zoals okergeel.

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/tv-huren/