De Dikke Graaf
Image default
Games

Bedrijfswageninrichtingen op maat gemaakt

Ga je nieuwe bedrijfswagens aanschaffen? Dan kun je die helemaal op maat laten maken. Bovendien kun je je nieuwe bedrijfswagens helemaal afstemmen op rittenregistratie, zodat je alle bedrijfswagens kan volgen. Met rittenregistratie heb je weinig werk, want je kunt alle kilometers zo verantwoorden aan de belastingdienst. Wat je ook kan doen als je nieuwe bedrijfswagens gaat aanschaffen is aanpassingen aan het interieur van de auto doen, zodat deze helemaal voldoet aan iedere specifieke bedrijfsbehoefte. Dit noemen we bedrijfswageninrichting. Het doel hiervan is om de auto zo effectief en efficiënt mogelijk te maken voor het vervoer van bijvoorbeeld goederen of uitrusting. Ook is het ook belangrijk om hierbij rekening te houden met de veiligheid en het comfort van de bestuurder. Er zijn verschillende soorten bedrijfswageninrichtingen. In dit blog meer uitleg hierover.

 

Laadruimte-organizers

Als je kiest voor deze bedrijfswageninrichting dan kies je voor meer laadruimte. Je gaat de laadruimte zo effectief mogelijk benutten door het creëren van opbergvlakken voor tools, materialen en apparatuur. Organizers zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en kun je op verschillende plekken kopen. De organizers zijn bestand tegen stootjes en gaan bovendien lang mee. Wil je een organizer een keer niet in de laadruimte? Dan kun je de organizer er gemakkelijk weer uithalen. Je kan deze bedrijfswageninrichting dus steeds veranderen naar eigen behoeften en dat maakt deze inrichting een erg populaire optie.

 

Opbergsystemen

Je hebt ook verschillende opbergsystemen. Kies je voor deze inrichting dan heb je een op maat gemaakte oplossing voor je bedrijfswagen die specifiek ontworpen zijn voor opslag en organisatie. Je kunt opbergsystemen laten maken in verschillende groottes, stijlen en materialen. Dat is afhankelijk van wat je wil als bedrijf. Je hebt daarin ook nog verschillende opbergsystemen die je kan kiezen zoals aangepaste wanden en plafonds, ladesystemen en opklapbare tafels.

 

Transportkisten

Ook heb je bedrijfswageninrichtingen in de vorm van transportkisten. Dit zijn losse kisten die je los in je bedrijfswagen kan plaatsen. Hier kunnen specifieke items in zoals bijvoorbeeld gereedschap. De kist kan je na transport ook makkelijk uit de auto halen, zodat je deze kist mee naar binnen kunt nemen. Deze inrichting lijkt dus op de eerste, maar is toch wel degelijk anders.

https://www.verizonconnect.com/nl/voordelen/automatische-ritregistratie/