De Dikke Graaf
Image default
Games

De beste manieren om je herinneringen te bewaren!

Tegenwoordig schieten we honderden foto’s per jaar met onze telefoons en digitale camera. Doordat we zoveel foto’s nemen bekijken we ze echter steeds minder vaak terug en dat is jammer. Om langdurig van je herinneringen te kunnen blijven genieten hebben we daarom hier een aantal manieren voor je op een rijtje gezet.

Fotoalbum

We beginnen met het ouderwetse fotoalbum. Iedereen kent ze wel en heeft er vast nog een aantal in de kast staan waar ze af en toe doorheen bladeren. Je kunt uiteraard deze trend voortzetten en je foto’s uit laten printen en in een mooi foto album plakken.

Fotoboeken.nl

Een fotoalbum in een modern jasje kun je maken op fotoboeken.nl. Fotoboeken.nl bespaart je een heleboel moeite want je kunt hier gemakkelijk via de computer een fotoboek samenstellen en deze wordt gemakkelijk bij je bezorgd. Hierdoor heb je meer keuze uit formaten, kleuren, tekst en papiersoort.

Digitaal fotolijstje

Een digitaal fotolijstje maakt het mogelijk om in je woonkamer van een mooie diavoorstelling van al je favoriete foto’s te genieten. Als je de foto’s beu bent kun je deze gemakkelijk verwisselen door een nieuwe reeks aan foto’s.

Op canvas

Foto’s op canvas zijn altijd mooi om je huis mee te decoreren. Je kunt een mooie foto van je kinderen of huisdier boven de mantel of de buffetkast plaatsen, zodat je er altijd van kunt genieten. Als je de foto na een aantal jaar ergens anders hangt en vervangt met nieuwe foto’s blijf je tevreden met je interieur je de geliefde om je heen.

Foto cadeaus

Omdat meer mensen met het probleem lopen dat zij hun eigen favoriete foto’s niet meer terug zien, is een foto cadeau tegenwoordig een leuker idee dan ooit. Je kunt op allerlei kledingstukken en voorwerpen tegenwoordig foto’s laten printen. Zo kun je iemand verrassen met een koffiemok met jou gezicht erop bijvoorbeeld, of wat dacht je van een onderbroek met jou foto?

https://www.fotoboeken.nl/