De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Joint bewaren? Kies voor een joint buisje

Opzoek naar joint buisjes?

Een joint kan soms best zwaar vallen, zeker als je weinig gegeten hebt of als je niet nieuw in de blowers wereld bent. Het is daarom slim om jouw joint goed op te bergen. Dit doe je natuurlijk in een joint buisje! Deze perfecte oplossing voor het opbergen van jouw joint, zorgt ervoor dat jouw joint volledig beschermt blijft en niet nat kan worden. Niks is namelijke vervelender dan een flinke regenbui waarbij jouw joint nat wordt, met daarbij alle gevolgen van dien. Ga dus voor zekerheid en berg jouw joint goed op, zodat je deze later nog volledig in tact kan oproken en geen joints verspeeld. 

De meeste joint buisjes zijn luchtdicht. Dit brengt als voordeel met zich mee dat als je jouw joint in het buisje stopt, deze direct uit zal gaan. Dit voorkomt dat jouw joint doorbrandt in het buisje. Het is namelijk niet gewenst dat als je het buisje open maar, de joint ineens op gerbrand is. Ook zorgt de luchtdichte buisje ervoor dat andere mensen de geur niet zullen ruiken. Dit is wel handig, mocht je ooit in de auto zitten bij je schoonfamilie. Joint buisjes kan je ook makkelijk opbergen in je broekzak of in je rugzak. Ze zullen niet zomaar openschieten of breken (mits je goede kwaliteit koopt natuurlijk). 

Buisje van karton

Karton is natuurlijk veel milleuvriendelijker dan plastic. Om deze reden produceren steeds meer fabrikanten kartonnen joint buisjes. De kartonnen buisjes zijn zo gemaakt dat deze elke storm aankunnen. Ze zijn zeer stevig en kunnen tegen water. Mr Headshop verkoopt een groots assortiment joint buisjes in alle kleuren, waaronder ook karton. Zij komen vaak met acties en je kunt de buisjes standaard met staffelkoritng aanschaffen. Dit is een voordeel indien je vaak buisjes gebruikt. Neem snel eens een kijkje in hun shop. 

https://www.mrheadshop.nl