De Dikke Graaf
Image default
Games

Een animatie laten maken bij een professionele animatiestudio

Een animatie laten maken bij een professionele animatiestudio

Jouw boodschap op een creatieve, heldere manier overbrengen? Zoek dan niet langer verder. Een animatievideo is de perfecte oplossing! Maar waarom is een animatie laten maken een goede keuze? En wat kun je verwachten als je een animatievideo laat maken? We vertellen je er graag meer over. Als je een animatievideo wilt laten maken, raden wij aan om een professionele partij in te schakelen, zoals ZoomWorks. ZoomWorks is een ervaren en veelzijdige animatiestudio die zich richt op het maken van creatieve en professionele animatievideo’s die passen bij jouw wensen, doelen én doelgroep. Hun tekstschrijvers en animators weten wat ze doen en hoe ze jouw boodschap zo kort en krachtig mogelijk kunnen vertellen.

Voordelen van een animatievideo laten maken

Bij het laten maken van een animatievideo zijn er een aantal stappen die doorlopen worden. Ten eerste wordt er een concept bedacht waarin de boodschap en doelen worden vastgelegd. Daarna wordt er een storyboard gemaakt waarin de verschillende scenes en animaties worden uitgetekend. Vervolgens wordt er een voice-over ingesproken en worden de animaties gemaakt en geanimeerd. Tot slot wordt alles samengevoegd en geëxporteerd naar het gewenste bestandsformaat.

Het proces van een animatie laten maken

Bij het laten maken van een animatievideo bij animatiestudio ZoomWorks in Overijssel doorloop je een aantal stappen. Dit begint met een kennismakingsgesprek. Op basis van alle info die jij hen geeft wordt er vervolgens een concept bedacht dat aansluit op het doel, de boodschap en de doelgroep. Vervolgens wordt er een verhaallijn uitgewerkt en een stijl neergezet. Wanneer deze akkoord is wordt deze verhaallijn verder uitgewerkt in een storyboard. Dit kun je zien als een soort stripboek, waarbij iedere scene is opgedeeld in tekst en een afbeeldingen. Wanneer ook deze stap akkoord is wordt de voice-over ingesproken en worden de scenes geanimeerd. Hier komt het verhaal echt tot leven! Op het eind worden er nog muziek en geluidseffecten toegevoegd, zodat jouw animatie echt goed tot zijn recht komt!

 

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/