De Dikke Graaf
Image default
Games

Haarverzorging tips voor mannen!

Haarverzorging is een thema waar mannen redelijk veel mee bezig zijn, maar niet altijd veel over spreken. Een goed pak haren op het hoofd heeft immers een goede invloed op het zelfvertrouwen van zowel mannen als vrouwen. Helaas is het onder de mannen vaak minder algemeen geweten hoe men zijn haar en baard juist moet verzorgen. Daarom is het nuttig om de volgende tips een door te nemen, zodat jij en je haardos kunnen stralen!

 

  1. Wees niet te ruw met je haar

Het slechtste wat je kan doen voor je haar is er ruw mee omgaan. Hard kammen of wassen met te warm water kunnen je haar immers beschadigen, maar dit is niet het enige. Ook bij het drogen van je haar moet je oppassen, aangezien zowel hete lucht van een haardroger als het te hard drogen met een handdoek schade kan berokkenen aan je haar.

Mannen gebruiken vaak producten waar ze niet over hebben nagedacht. De vijf-in-een producten zijn vaak echter niet aangepast aan de noden van huid en haar. Daarom is een aangepaste shampoo geen slecht idee. Een van de beste zaken die je kan gebruiken om je haar te stijlen is Suavecito pomade. Suavecito pomade is een goede pomade die gewoon met water uit te wassen is en het haar niet beschadigd. Wanneer je droog haar hebt, moet je een kleine hoeveelheid olie toevoegen. Dit kan een simpele olijfolie zijn, maar er worden ook speciale oliën gemaakt die je haar voeden, die je in speciaalzaken of online altijd gemakkelijk kan vinden.

 

  1. Stimuleer je kruin

Als een kaal hoofd in je familie zit, is het geen slecht idee om je hoofdhuid te stimuleren. Stimulatie van de hoofdhuid zorgt immers voor een betere bloedsomloop, wat op zijn beurt weer haargroei stimuleert. Dit kan door regelmatig je hoofdhuid te masseren met je vingers of een speciaal apparaat. Je kan ook speciale serums of oliën kopen om je hoofdhuid te stimuleren. Probeer dit in elk geval één keer per week te doen. Je gaat niet meteen een verandering merken, maar op lange termijn kan het een serieus verschil maken.

https://www.mijnbaard.nl/haarverzorging/pommade/suavecito-firme-hold-pomade-113gr.html