De Dikke Graaf
Image default
Games

Kinderwagen Hacks die elke ouder moet weten

Kinderwagens – iedere ouder heeft er een nodig. Gemak – dat wil elke ouder. En met deze wandelwagenhacks kun je je wandelwagen handiger en functioneler maken, en je kleintje een veiligere en comfortabelere rit bezorgen.

Gebruik griptape

Gebruik griptape voor tennisrackets om de handgrepen vast te zetten als het materiaal begint te slijten. Deze tape is gemaakt voor mensen om een goede, comfortabele grip te hebben, en het is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Boodschappentassen aan karabijnhaken hangen

Gebruik grote, zware klimkarabijnhaken aan het handvat, zodat u handsfree kunt winkelen, terwijl de kinderwagen fungeert als je butler of partner, die meerdere tassen voor je draagt. Je kunt er ook een draagtas aan vastmaken om je tassen in te bewaren.

Gewichtjes houden de wandelwagen rechtop

Voor de dagen dat je moet winkelen, is het ook slim om enkelgewichten aan de voorkant van je wandelwagen te bevestigen rond de onderkant van de poten. Zo voorkom je dat je wandelwagen achterover kantelt door een teveel aan gewicht.

 

Koop een koelmatje voor je wandelwagen

 

Wandelwagens kunnen zowel comfortabel als plakkerig zijn voor kinderen tijdens de zomer of het warme seizoen. Een verkoelend kussen op de zitting van je wandelwagen kan je baby’s een heel stuk koeler en comfortabeler houden tijdens de hele rit. Je kunt deze hack ook proberen voor je autostoel!

 

Een ventilator op batterijen houdt je baby koel

Nog een zomeraanrader: koop een kleine ventilator op batterijen om je baby koel te houden op warme dagen.

Ritssluitingen helpen de wandelwagen tractie te geven

Doe tijdens de ijzige en besneeuwde wintermaanden ritstouwtjes om de wielen van de kinderwagen en knip overtollige ritstouwtjes af. Zo krijg je betere tractie op gladde oppervlakken. Een prima idee voor alle wandelaars, joggers en hardlopers die de kou trotseren!

 

Zet je wandelwagen vast in de auto

Zet je kinderwagen rechtop in je bestelwagen of SUV door een bungeekoord rond de hoofdsteun van de achterbank te wikkelen. Dit bespaart ruimte, zodat je meer dan alleen je kinderwagen in je kofferbak kunt leggen. Je kunt ook douchemutsen in je kofferbak bewaren of een goedkope plastic bak om je kinderwagen in te doen, zodat als de wielen vies worden, je auto niet vies wordt.

Gebruik een paraplu om je te beschermen tegen de zon

Je kind is niet de enige die beschermd moet worden tegen de zon. Vooral als je net als ik extra blond bent, is een draagbare, draaibare paraplu die je aan je kinderwagen kunt bevestigen en die je in de schaduw houdt, een must-have. Hij kan ook op andere plaatsen worden gebruikt, zoals op de tribunes tijdens voetbalwedstrijden, dus hij betaalt zichzelf snel terug en bespaart je in de zomer geld aan aloë vera-winkels.

Snoepen en drinken wordt een fluitje van een cent

Koop een bekerhouder en een snackbakje voor in de  Mutsy wandelwagen. Als je tijdens een wandeling van 15 minuten 10 keer moet bukken om een weggegooid flesje of tuitbeker op te pakken, wordt dat snel vervelend. Een beker riem zorgt ervoor dat zelfs als je peuter zijn beker laat rondvliegen, hij niet wegrolt of met zijn gezicht naar beneden in de modder belandt.

Vaat Zeep houdt je wandelwagen schoon

Maak je wandelwagen eenvoudig schoon met afwasmiddel, warm water en een spons. Spoel hem daarna af met een tuinslang en zet hem in de zon te drogen. Maar dat is niet de echte kinderwagen hack hier. Als je een peuter hebt, laat haar het dan doen. Zeg haar dat het haar eigen wasstraat is, geef haar alle benodigdheden en laat haar lekker schoonmaken. Gebruik haar niet weten dit is echt een karwei in jouw voordeel terwijl je kunt.

Welke accessoires je ook kiest om je uitstapjes te vergemakkelijken, ze zullen je uitstapjes gegarandeerd veel aangenamer maken, zowel voor jou als voor je kleintje.

 

https://www.babyfoonplaza.nl/blog/welke-kinderwagen-moet-ik-kiezen/