De Dikke Graaf
Image default
Games

Persoonlijke cadeau ideeën

Het maakt niet uit of jij je moeder of je echtgenoot in de watten wilt leggen. Een persoonlijk cadeau is altijd waardevol. Je kunt ontzettend veel items personaliseren, dus voor iedereen zit er wel iets bij. In deze blog gaan we een aantal leuke ideeën met je bespreken.

Gepersonaliseerde cadeaus

Een Toblerone met naam

Ga jij een snoep kont verrassen? Bestel dan een heerlijke Toblerone, maar in plaats van de merknaam staat er de naam van jouw of degene die de verrassing krijgt. Hoe leuk is dat?

Slavenarmband

Een slavenarmband is een prachtige stijlvolle persoonlijke armband, waar jij de naam of zelfs een quote in kunt laten graveren. Match met je moeder of partner door beide een slavenarmband te dragen.

Een lederen schort met naam

Voor de man is dit een echt top cadeau, vooral de man dat graag klust of barbecuet. Een lederen schort gaat voor altijd mee en met een leuke tekst of de naam is dit een tijdloos cadeau.

Een foto klok

Iedere keer als zij op de klok kijken zien zij jouw gepersonaliseerd cadeau. Misschien wil jij je buurvrouw bedanken, die altijd met het hondje loopt? Geef haar een leuke klok met haar hondje erop!

Een gepersonaliseerde tas

Een ander leuk idee is een tas met naam, ook nog handig zo kunnen ze het niet verwisselen met een andere tas. Je hebt lederen en stoffen tassen waar jij je eigen tekst of naam op kunt laten drukken.

Een badjas is altijd fijn

Toe aan een nieuwe badjas? Laat iedereen weten wiens badjas het is door jullie namen erop te laten drukken. Nog een cadeau waar jarenlang van kan worden genoten.

Een mok met foto

Geef je iemand een cadeau voor op het werk? Denk dan eens aan een mok met foto. Dit wordt dagelijks gebruikt en je kunt er bijvoorbeeld een foto van de kinderen op laten drukken.

https://www.kayasieraden.nl/nl/armbandjes/slavenarmband/