De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

De beste yogaschool

Ik zocht naar Yoga in Schagen en kwam uit bij Yogaschool Alyna. Ik vond de yogales een hele fijne les hebben. De sfeer is namelijk ontspannen, de ruimte is groot en er wordt echt de tijd genomen om lekker goed de yoga-sequence te doorlopen.

Yogales van 1,5 uur

De yogales in Schagen vond ik een erg fijne yogales omdat er echt de tijd wordt genomen. Je vliegt niet ‘even snel’ door de yogales heen, nee je neemt echt de tijd om elke houding heel bewust te voelen, wat ik erg prettig vind. De begeleiding is rustig en persoonlijk, dat geeft mij een vertrouwd gevoel waar ik me goed bij voel.

Veel nadruk op techniek

Veel mensen vergissen zich om te denken dat yoga niet zwaar voor je lichaam is. Yoga kan erg pittig zijn en daardoor is yoga ook erg gevoelig om blessures te ontwikkelen. Daarom is het belangrijk om een yogadocente te hebben die op techniek let, gelukkig was mijn ervaring daar heel positief in.

Rustige yoga-sequence

De yoga sequence voelt logisch en rustig aan. Er zitten typische yogahoudingen in en er komt ook een stukje meditatie in voor. Bij deze yoga sequence wordt er veel nadruk gelegd op het helemaal doorvoelen van de asana’s. Doordat ik heel bewust kon voelen wat ik deed merkte ik ook dat het steeds gemakkelijker werd om in een houding te komen. Ik ging heen om m’n spieren te stretchen en merkte dat het steeds gemakkelijker ging omdat ik veel bewuster bezig was om elke spier helemaal te doorvoelen en te stretchen.

Als je zelf eens wilt kijken en opzoek bent naar Yoga in Schagen dan kun je altijd een gratis proefles doen. Zo kun je zelf ervaren of deze yogaschool bij jou past. Ik heb het in ieder geval als erg prettig ervaren.

https://yogaschoolalyna.nl/