De Dikke Graaf
Image default
Gezondheid

Het belang van een betrouwbare drogist

Een drogist voor medicijnen

We kopen allemaal wel eens producten bij een drogisterij. In een drogisterij kunt u medicijnen maar ook lichaamsverzorgende producten kopen. Voor de medicijnen die u er kunt kopen, vaak zijn dat pijnstillers, heeft u geen briefje van de dokter nodig. Het zijn die medicijnen die voor het gebruik niet veel uitleg nodig hebben. De pijnstillers zijn niet zo sterk, dan die door een dokter worden voorgeschreven.

Vragen aan de kassa

Wanneer u in een drogisterij uw medicijnen gaat afrekenen, zal kassière u vragen of u extra uitleg nodig heeft. Het zijn medicijnen die, als u ze verkeerd gebruikt, geen schadelijke gevolgen hebben. Toch zal de kassière er tegenwoordig altijd naar vragen. Dat is veilig, omdat er altijd personen zijn die helemaal er niets van afweten. In zo’n geval is het beter om ongelukken te voorkomen dan te genezen.

Een AGA apotheek

Wanneer u naar een AGA apotheek gaat, dan kunt u daar terecht voor uw medicijnen, waarvoor u een briefje van de huisarts heeft gekregen, maar ook voor lichaamsverzorgende producten. Een AGA apotheek bestaat uit een apotheek en drogisterij. De medicijnen die u bij een apotheek kunt krijgen op doktersvoorschrift zijn veelal sterker, dan die u bij de drogist koopt. De medicijnen die u via uw huisarts bij de apotheek kunt ophalen worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Drogist Apeldoorn

Voor gewone pijnstillers zoals bijvoorbeeld paracetamol kunt u naar een drogist Apeldoorn gaan. Wanneer u producten nodig heeft die u bij de apotheek moet halen en bij een drogist, dan kunt u naar de AGA apotheek gaan. Bij de apotheek haalt u de medicijnen die de huisarts heeft voorgeschreven. U kunt bij een AGA apotheek veel producten halen die u regelmatig gebruikt. De AGA apotheek in Apeldoorn is een mooie combinatie van een drogist Apeldoorn en een apotheek.

https://www.aga-apotheken.nl/