De Dikke Graaf
Image default
Recreatie

Gekke, maar wel ontzettend leuke kerst cadeaus!

De december maand staat voor de deur, en aangezien postbedrijven het elk jaar drukker krijgen is het wel zo handig om vroeg te beginnen met het kopen van de cadeaus. Om origineel te zijn klinkt vaak makkelijker dan dat het is, je kunt natuurlijk wel iets geks kopen, maar degene waarvoor je het koopt met het wel leuk vinden. Hierdoor is het heel lastig. In deze blog helpen we je daarom een handje verder!

 

Foute kersttrui

Het leuke aan dit cadeau is dat je er alle kanten mee op kunt gaan. Koop je het cadeau voor iemand die groot voetbal fan is? Dan is het vrij gemakkelijk een foute kersttrui kopen van zijn club. Maar dat kun je ook doen met iemand zijn favoriete serie, film of Pokémon. Hierbij kun je het zo gek maken als je wilt. Er bestaan namelijk ontzettend foute kerstruien, maar ook redelijke normalen. De prijs ligt gemiddeld rond de 40 euro!

 

Gun alarmklok

Moet je een cadeau kopen, voor iemand die vaak games speelt zoals Black-Ops of Warzone? En komt degene toevallig ook nog ontzettend lastig zijn bed uit? Dan is dit alarm perfect, je hersenen zullen namelijk direct geactiveerd worden. Je moet namelijk wel het alarm uit schieten. Hierop zijn drie mogelijkheden, zo is de ‘quick shot’ waarbij je vijf keer raak moet schieten binnen drie minuten op het alarm stil te laten worden. Maar ook de ‘random modus’, waarbij je niet precies weet wanneer je moet schieten. Ontzettend variërend én leuk om de ochtend mee te beginnen. Het kost ongeveer 35 euro.

 

Spelcomputer in blik

Heb je iemand die ontzettend fan is van ouderwetse games, dan is deze kleine – en zeer compacte – spelcomputer echt iets voor hem. Om precies te zijn heb je een 2,4 inch kleurenscherm, met precies dezelfde geluid zoals je gewend bent van Pac-Man en Tetris. Ook is de kwaliteit van het scherm én geluid ontzettend goed. Doordat je er ook geen wifi of internet voor nodig hebt, kun je het overal spelen. Het werkt op AAA baterijen, en kost 34 euro per stuk!

https://www.kersttrui.com/