De Dikke Graaf
Image default
Tech

Cursus website bouwen

Wil je je eigen website gaan bouwen met WordPress, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Kun je wel wat hulp gebruiken van een professionele web bouwer en samen aan de slag? Dan is de cursus website bouwen van webbouwen aan de keukentafel echt iets voor jou. 

Cursus website bouwen volgen?

Een goede website is tegenwoordig steeds belangrijker. Of je nu een online of offline business hebt, maakt niet meer uit. Het is namelijk je visitekaartje voor je bedrijf, maar het kan nog zoveel meer zijn. Dus als je zeker weet dat je zelf je website wil gaan maken, maar wel wat hulp kunt gebruiken dan is een cursus website bouwen waarschijnlijk iets voor jou. Je krijgt dan hulp bij het ontwerpen, bouwen en vindbaar maken van je website. Samen met Mok van webbouwen aan de keukentafel bouw je zelf je eigen website.

Een website als marketing machine

Je website kun je alleen gebruiken als visitekaartje, maar je kunt er ook veel meer uithalen. Zo kun je een gevoel overbrengen, laten zien waar je bedrijf voor staat en ervoor zorgen dat je meer verkopen en aanvragen via de website binnenhaalt. De manier waarop je je website vormgeeft, de software die je gebruikt en de automatisering die je erop toepast is van invloed op hoe goed je website voor je werkt. Gelukkig helpen wij je tijdens de cursus website maken op weg. Zo weet je zeker dat je zometeen een website hebt waar je blij van wordt en die waarde toevoegt voor jou en je bedrijf. Een website die je werk oplevert en onzinnig werk uithanden neemt. Hoe je dat inricht, hoe je je vindbaarheid vergroot en welke plugins je het beste kunt gebruiken voor je wordpress website dat vertellen wij je allemaal in deze online website training. Je kunt dan ook alleen maar succes ervaren. 

https://webbouwenaandekeukentafel.nl/cursus-website-bouwen/