De Dikke Graaf
Image default
Tech

Refurbished – Betaalbaar en betrouwbaar

Refurbished apparatuur

RefurbishedXL biedt opgeknapte apparaten te koop. Gereviseerde iPhones, iPads en Macbooks van de beste kwaliteit. Gereviseerde producten kunnen goedkoper zijn dan nieuwe, omdat het gereviseerde product al eerder gebruikt is. Het product is schoongemaakt en verkeert in goede technische staat. Het voordeel van refurbished producten is dat je tot 70% kunt besparen op een product dat nog in uitstekende staat is! Wij werken samen met de beste recycling specialisten om je niet alleen goedkope refurbished iPhones te kunnen aanbieden, maar ook de best mogelijke prijs.

Wat is refurbished?

Refurbished betekent dat een product naar de fabrikant of een erkende instantie teruggestuurd is en aan bepaalde inspectie- en testprocedures onderworpen is. Een product kan om allerlei redenen teruggestuurd worden, maar zodra vastgesteld is dat het gezond is en klaar voor verkoop, krijgt het een nieuwe garantieperiode.

Het aan het toestel vereiste reparatiewerk kan variëren van eenvoudige cosmetica zoals het verwijderen van krassen tot meer uitgebreid werk zoals het vervangen van versleten onderdelen. In het algemeen krijg je met deze service een apparaat in uitstekend werkende staat voor een prijs van minder dan het gelijkwaardige nieuwe exemplaar.

Voor alles wat met technologie of gadgets te maken heeft, is het heel gewoon dat mensen zich afvragen of refurbished producten even goed zijn als nieuwe. Kort gezegd zijn refurbished producten gerestaureerde artikelen die door kopers zijn teruggebracht en die getest en gecontroleerd zijn voor ze weer in de verkoop gaan. Dit betekent dat je meer waar voor je geld krijgt als je een refurbished product koopt in plaats van een nieuw. Bij aankoop van een refurbished iPhone kun je niet alleen goedkope refurbished iPhones kopen, maar ook de best mogelijke prijs.

Wat zijn de voordelen van een refurbished product?

Er zijn veel redenen om refurbished producten te kopen. Eén reden is dat je tot 70% kunt besparen op een product dat nog in uitstekende staat is! Een andere reden is dat het vuilnis van de een de schat van de ander is. Gerenoveerd kopen betekent tweedehands kopen. Net als bij tweedehands kleding zijn er geen grenzen als het gaat om het kopen van tweedehands artikelen.

Opdat dit niet verward wordt met een tweedehands markt: een opgeknapte iPhone of iPad is volledig geïnspecteerd en zo nodig door technici gerepareerd. We zorgen voor een zo goed mogelijke werking op onze eigen kosten. Ook het uiterlijk wordt grondig gecontroleerd . Er zijn geen krassen, deuken of andere gebreken. Dit spaart materiaal en energie!

Enkele voordelen van een opgeknapt product:

  • Voorkomt dat apparaten op stortplaatsen terechtkomen;
  • Er wordt geen nieuw apparaat gemaakt;
  • Vermindert het energieverbruik;
  • Vermindert de kosten met 70%.

Zijn refurbished producten veilig?

Ja, refurbished producten zijn volkomen veilig, en daarom worden ze zorgvuldig getest. Er kunnen heel kleine beschadigingen zijn aan de behuizing of het frame van dit product. Onze technici zorgen er echter voor dat de werking van het toestel niet wordt aangetast. Deze kwaliteiten worden zorgvuldig gecontroleerd en zo nodig gerepareerd vóór verzending .

Zijn refurbished producten goedkoper?

Vergeleken met nieuwe toestellen zijn refurbished producten beduidend goedkoper, omdat ze geen actuele modellen meer zijn of gebruikt zijn voor wedstrijden. Als je op zoek bent naar de goedkoopst mogelijke prijs zonder al te veel aan kwaliteit in te boeten, dan is een refurbished toestel misschien net wat je zoekt! Neem vandaag nog contact met ons op.

Zijn refurbished producten betrouwbaar?

Omdat alle gebruikte producten uitvoerig getest worden voor ze verkocht worden, zijn refurbished toestellen uiterst betrouwbaar. Dat is ook de reden waarom je vaak van een lange garantie kunt genieten. Bij RefurbishedXL krijg je bijvoorbeeld 2 jaar extra garantie bovenop de wettelijke garantie voor alle refurbished producten. Dit is een geruststellende gedachte als je toestel na aankoop niet goed werkt.

https://refurbishedxl.nl/