De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

De mooiste lederwaren koopt u op de markt in Tilburg

Bent u op zoek naar nieuwe lederen producten? Neem dan eens een kijkje bij de kraam van CLD Lederwaren op de markt in Tilburg, in Brabant. Iedere week op vrijdag en zaterdag vindt u een kraam van deze winkel op de markt in Tilburg. Nieuwe tassen, horloges, portemonnees en andere lederen producten kunt u dus eenvoudig aanschaffen bij een van de kramen van de winkel. Het team kijkt graag met u mee en voorziet u van vakkundig advies over de diverse lederwaren die te verkrijgen zijn bij deze winkel uit Alphen, in Brabant.

Ook online koopt u uw nieuwe lederwaren

Het bedrijf verkoopt de mooiste lederwaren uit Brabant niet alleen op de markt in Tilburg, maar ook via een webshop. Heeft u geen tijd om naar de markt in Tilburg te gaan, of woont u gewoonweg te ver weg van een van de markten? Dan kunt u dus uw nieuwe lederen spullen ook eenvoudig online bestellen. Het assortiment bestaat onder meer uit rug-, sport- en schooltassen, horlogebanden, creditcardhouders en portemonnees. Wanneer u beslist om online te bestellen, zorgt het team ervoor dat u uw producten zo spoedig mogelijk thuis ontvangt. U neemt contact op met het bedrijf voor extra advies over onderhoud van uw producten. Zo is het mogelijk om ledervet aan te schaffen via de webshop. Met dit product houdt u uw lederwaren uit Brabant voor langere tijd mooi.

Bestel de producten of ga langs bij de markt

CLD Lederwaren verkoopt haar producten wekelijks vanuit een tassenkraam op diverse markten. Zo vindt u een kraam op de markt in Tilburg, maar ook in Veldhoven, Baarle-Nassau, Bladel en Rijen. Wanneer u helaas geen tijd heeft, of te ver weg woont, kunt u de producten ook eenvoudig online bestellen. Voor meer informatie over de producten neemt u contact op met het bedrijf via de contactgegevens op de website.