De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Een aantal mooie cadeautips voor een verjaardag man

Is je opa, broer, man, vader of vriend bijna jarig dan wil je hem natuurlijk verrassen met een zo origineel mogelijk verjaardagscadeau. In dit artikel vind je de leukste cadeaus op een rijtje om de verjaardag man tot een groot succes te maken. Met deze geweldige cadeautips tover je een glimlach op het gezicht van de jarige en zal de dag geslaagd zijn.

Een filmpakket doet het altijd goed

Soms is het heerlijk om een filmpje op te bank te kijken en voor de rest niets doen. Zijn er veel van zulke momenten in het leven van de jarige dan is een filmpakket uitstekend geschikt om cadeau te geven. Een filmpakket is één van de leukste verjaardagscadeaus. Je hoeft bij een filmpakket niet het huis uit, want je kunt gewoon op de bank bijvoorbeeld via Pathé Thuis 250 geselecteerde films uitkiezen. Zo kan de jarige op ieder moment een film aanzetten op TV, smartphone, tablet of laptop. Dit allemaal onder het genot van een drankje en popcorn en je hebt een geslaagde avond. Een filmpakket doet het altijd goed bij een verjaardag man.

Het speciale hieperdepieper pakket

Wil je de verjaardag zo speciaal mogelijk maken kies dan voor een hieperdepieper verjaardagspakket. In dit verjaardagspakket vind je chocoladerepen van bekende chocolademerk Tony’s Chocolonely en op deze reep staat hieperdepieper, dat moet gevierd worden. Eén van de smaken is karamel zeezout. Maar dat is niet het enige wat te vinden in dit speciale hieperdepieper pakket. Je vindt in dit pakket namelijk ook een luxe gefeliciteerd wijn en het pakket is daarnaast verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos. 

Gezellig een avondje borrelen met de borrelbox

Borrelen, daar houdt iedere man van en daarom is de borrelbox het ideale cadeau om te geven. Het thuisborrel pakket bestaat uit goede hapjes, lekkere drankjes en een spel om de verjaardag op gang te brengen. De borrelbox is zeer geschikt om hele leuke en onvergetelijke avonden te beleven en kun je zonder problemen cadeau geven.

Los een moord op met de crimebox

De crimebox kan gezien worden als meest originele cadeau van dit artikel. Bij dit spel moet je een moordonderzoek zien op te lossen. Bij deze crimebox krijg je alles wat de politie al onderzocht heeft. Aan jou is het om het mysterie op te lossen en te ontrafelen. Je moet door geharde criminelen heen en zware puzzels voordat je de confrontatie aankunt met de moordenaar.

Houdt de jarige van bier?

De Jarige Hop Cadeaubox is ideaal voor bierliefhebbers. Dit bierpakket bevat exclusieve bieren en je krijgt er drie zakjes noten bij van een notenbranderij. Daarnaast is dit bierpakket verpakt als een luxe zwarte verpakking en dat maakt het als een compleet verjaardagscadeau. Zeer leuk om cadeau te doen.