De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Hoe stel je een leuk kraampakket samen?

Wanneer je kindje straks geboren is, is het fijn om een leuk kraampakket samen te stellen. Zo’n pakket geeft je net even wat extra’s tijdens je kraamweek en zorgt ervoor dat je kindje alles heeft wat hij of zij nodig heeft. In dit artikel geven we tips over welke producten je het beste in je kraampakket kunt stoppen.

Als je kindje straks geboren is, is het fijn om een leuk kraampakket samen te stellen. Zo’n pakket geeft je net even wat extra’s tijdens je kraamweek en zorgt ervoor dat je kindje alles heeft wat hij of zij nodig heeft. In dit artikel geven we tips over welke producten je het beste in je kraampakket kunt stoppen.

1. Voeden

Er zijn allerlei soorten flesjes op de markt. Het kan dus lastig zijn om te bepalen welke je in je kraampakket wilt stoppen. Wij adviseren om flesjes van verschillende merken uit te proberen en vervolgens te kiezen voor het merk dat het beste bij je kindje past. Let wel: als je kiest voor flesjes met een antikolkmechanisme, moet je deze vaker vervangen.

2. Luiers

Je hebt verschillende soorten luiers op de markt. Welke je kiest, is natuurlijk helemaal aan jou. Wij adviseren om in ieder geval een aantal verschillende soorten (zowel wegwerpluiers als wasbare luiers) in je kraampakket te stoppen. Zo kan je later altijd nog kiezen welke het fijnst voor je kindje is.

3. Kleertjes

De kleertjes die je in je kraampakket stopt, hangt natuurlijk af van het seizoen waarin je kindje geboren wordt. Als je kindje in de winter geboren wordt, is het fijn om een aantal dikkere kleertjes in je kraampakket te stoppen. Voor de rest kun je kiezen voor een aantal basic kleertjes, zoals bodysuits, leggings, shirts en jurkjes. Het is ook leuk om schattige baby schoenen in het pakket te stoppen. Zo kan je als je baby iets ouder is meteen met leuke schoentjes beginnen!

4. Slaapzak

Een slaapzak is een must-have voor in je kraampakket. Zo’n slaapzak houdt je kindje lekker warm en is veel fijner dan een dekentje. Er zijn allerlei soorten slaapzakken op de markt, dus kies er eentje uit die bij het seizoen past.

5. Knuffel

Een knuffel is altijd fijn om mee te nemen in je kraampakket. Zo’n knuffel geeft je kindje troost wanneer hij of zij verdrietig is en kan ‘s nachts lekker mee in bed. Kies voor een knuffel die wasbaar is, zodat je ‘m makkelijk kunt wassen wanneer je kindje ‘m vies heeft gemaakt.

Dit zijn allemaal leuke ideeën om in een kraampakket te stoppen. Dus wat ga jij doen? Laat het ons weten!