De Dikke Graaf
Wonen

Alles wat met Sloten & Sleutels te maken heeft

Sloten en sleutels zijn waarschijnlijk niet uw voornaamste bekommernis. Tot u wordt geconfronteerd met een afgebroken sleutel of een slot dat dienst weigert. Op dat moment bent u echt blij als een slotenmaker onmiddellijk in de wagen springt en u terug toegang geeft tot uw woning.

Dé specialist in sloten en sleutels

Bij Slotenmaker.be zijn ze al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in sloten, sleutels en alles wat de beveiliging van uw huis betreft. Op hun piekfijne en zeer uitgebreide website vindt u werkelijk alles wat met sleutels en sloten te maken heeft. Online kunt u dit alles zeer eenvoudig bestellen en wil u bijvoorbeeld een sleutel laten bijmaken, dan kan dat ook in hun fysieke winkel in Mechelen. Daar helpen ze u met de glimlach aan nieuwe sleutels, maar net zo goed vertellen ze er u meer over beveiligingsoplossingen voor uw huis of appartement.

Meer dan enkel sloten en sleutels

Sloten en sleutels zijn noodzakelijk, maar bij Slotenmaker.be stopt het daar niet. Zij denken als specialisten mee na over de totale beveiliging van uw woning. Zo kunnen ze zorgen voor beveiligde deuren, hangen ze met plezier een videofoon voor u op of installeren een professioneel camerabewakingssysteem. Ook al deze producten kunt u op de website vinden en wilt u advies, dan kunt u langs de shop in Mechelen passeren.

24/7 Depannageservice voor noodgevallen

Een andere belangrijke dienstverlening van Slotenmaker.be is de depannageservice voor noodgevallen. Dit doen ze 24/7. Heeft u dus een probleem met uw sleutels, is uw slot geforceerd of weigert de cilinder dienst, dan kunt u deze slotenmaker bellen. In geen tijd sturen ze iemand langs die het probleem voor u oplost. Vaak zal er een nieuw slot gestoken moeten worden, maar net zo goed wordt het slot hersteld.

Voor deze dienstverlening betaalt u wel iets extra, maar het loopt nooit de spuigaten uit zoals bij sommige andere (malafide) slotenmakers. Bij Slotenmaker spelen ze volgens de regels en hanteren ze correcte prijzen.

Combinatie van on- en offline slotenmakerij

Bij Slotenmaker.be gaan ze prat op hun service en de combinatie van on- en offline. Als slotenmaker zijn ze de digitale weg ingegaan en u kunt er dan ook heel wat online bestellen. Van sloten en sleutels tot de volledige beveiliging van uw huis. Maar net zo goed investeren ze in een shop in Mechelen en zetten ze in op de ondersteuning ter plaatse met ervaren slotenmakers en vakmensen. Kiest u voor Slotenmaker dan kiest u voor een moderne slotenmaker die mee is met de tijd en een totaaloplossing kan bieden.

Bekijk gerust het aanbod eens en laat uw sloten en sleutels voortaan bij Slotenmaker maken. Zo bent u zeker van een kwalitatieve service zonder dat u er een fortuin voor hoeft neer te tellen.

Gerelateerde artikelen

Houd schimmels buiten met aluminium muurafdekprofielen!

BREMIC Digital Services

Interesse in linnen gordijnen? Lees dan dit blog

Leuk: een nieuwe badkamer!

BREMIC Digital Services