De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Back to (home)office

De afgelopen maanden hebben we veel thuis gewerkt. Gelukkig mogen we steeds vaker naar kantoor, maar het thuiswerken blijft waarschijnlijk ook nog wel een tijdje. Hoe fijn is het dan als je een thuiswerkplek hebt waar je comfortabel zit en goed kan werken. Ben jij benieuwd hoe je van je werkplek een stijlvol geheel maakt? Lees dan snel verder.

 

Een comfortabele zit

Denk je aan thuiswerken, dan denk je als eerste aan een goed bureau en een bureaustoel. Bij het uitkiezen van een bureau is het belangrijk om te kijken naar de hoogte van het blad. Kun je er comfortabel aan werken of merk je dat je na een tijdje last krijgt van je nek en rug? Dan heeft je tafel waarschijnlijk niet de goede hoogte. Gelukkig zijn bureaustoelen in hoogte te verstellen. Er zijn verschillende stoelen voor aan je bureau. Zo zijn er modellen met een hoge rugleuning. Deze zitten erg fijn omdat ze steun bieden aan je hele rug. Een bureaustoel met lage rugleuning biedt net wat minder steun, maar staat erg stijlvol in je thuiswerkruimte. Ook kun je kiezen uit een model met of zonder armleuningen.

 

Werken in je eethoek

Niet iedereen heeft een aparte ruimte in huis om als thuiswerkplek in te richten. Dan zit je waarschijnlijk vaak te werken aan de eettafel. Ook aan zo’n tafel kun je natuurlijk prima werken én je zit dicht bij je keuken, waardoor je eenvoudig een kop koffie of thee kan pakken. Aan de eettafel zet je niet zo snel een bureaustoel neer en neem je plaats op een eetkamerstoel. Het is dan erg fijn als de eetkamerstoel op wieltjes staat of een draaibare zitting heeft. Zo zit je flexibel achter je laptop en kun je makkelijk opstaan.

 

Richmond Interiors

Of je nu een aparte thuiswerkplek hebt of aan de eettafel zit te werken, het is fijn als er wat mooie én handige accessoires staan. In de collectie van het merk Richmond Interiors vind je stijlvolle woondecoratie, waarmee je jouw werkplek helemaal kan afstylen. Denk dan aan een prachtige vaas met een bos bloemen op je bureau of eettafel, een ornament in de vorm van een dier en een aantal kandelaars om wat sfeer te creëren. Daarnaast biedt Richmond Interiors ook prachtige hang- en tafellampen aan, zodat je zeker bent van goede verlichting op donkere dagen. Alles om jouw werkplek stijlvol in te richten.