De Dikke Graaf
Image default
Wonen

FLINK BV – Kunststof gevelbekleding voor een kunstzinnige uitstraling

Een oud gebouw in een nieuw jasje met gevelbekleding van FLINK BV

Kleding maakt de man, maar voor een gebouw is het gevelbekleding die het verschil maakt. De modellen en soorten gevelbekleding in ons assortiment zijn daarnaast net zo divers als kleding. Sta daarom ons vakkundig team toe om jouw appartement, woning of zakenpand stijlvol met kunststof gevelbekleding te kleden.

Gevelbekleding geeft meer waarde aan uw gebouw

Uw gebouw zal flink in waarde toenemen na het aanbrengen van een prachtige gevelbekleding. Ons motto luidt daarom dat wij flink wat waarde toevoegen. Voor deze toevoeging is het namelijk nodig dat de bekleding op professionele wijze wordt aangebracht. Gelukkig zijn wij niet alleen leveranciers van hoogwaardige gevelbekleding, maar bezitten ook de expertise om ze monteren. Voor montage en renovatie kunststof gevelbekleding bent u bij onze flinke vakmannen dus ook op het juiste adres. Dankzij onze partnerschap tussen een aannemer en toeleverancier dat samen al langer dan 80 jaar in deze branche opereert, blijft er weinig over dat wij nog niet hebben gezien.

Waarom kunststof gevelbekleding

Eigenlijk kan elk type gevelbekleding uw gebouw een prachtige uitstraling bezorgen. Toch zweren velen bij kunststof gevelbekleding. De grootste reden is dat gevelbekleding dat uit kunststof wordt gewonnen duurzamer is en daarnaast weinig onderhoud vergt. Het staat ook bekend als een milieuvriendelijke keus. Daarnaast kunt u van FLINK BV, een onderneming die FSC- en PEFC gecertificeerd is, verwachten dat wij altijd duurzaam milieubehoud bevorderen. Wij houden eerlijkheid hoog in het vaandel; niet alleen naar onze klanten toe maar ook naar het milieu. Verder is gevelbekleding met kunststof een betaalbare optie voor velen.

Soorten Kunststof Gevelbekleding

Wij hebben een ruim aanbod aan soorten en modellen kunststof gevelbekleding. We werken onder andere met kunststoffen zoals pvc, polyester, HPL of vezelcement. Deze stoffen hebben allemaal hun eigen en kenmerken en onze deskundigen helpen u om aan de hand van uw situatie, wens en budget de beste optie te kiezen. Welke optie het ook wordt, elk type kunststof gevelbekleding heeft een levensduur tussen de dertig en veertig jaar. Uitschieters zoals HPL en Polyester kunnen zelfs een levensduur van 50 jaar bereiken. Daarentegen zijn pvc en polyester heel goed bestand tegen Uv-stralen en houden kleur heel lang vast. Een gevelbekleding met kunststof is in elk geval een investering waar u geen spijt van zal hebben. Wij zien u gauw!

https://flinkbv.nl/