De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Interesse in linnen gordijnen? Lees dan dit blog

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen, laten voeren, verduistere. Onze service is eindeloos. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Ons volledige aanbod

Wij hebben niet allen maar linnen gordijnen, wij bieden een veel ruimere keus. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen weer voor een volleidge andere look en feel. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Ze lijken dus qua zicht wel heel erg op elkaar.Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Dus, gaat u voor traditionele linnen gordijnen? Kiest u voor het gemak van linnenlook? Of spreken de eigenschappen van transparante linnen gordijnen u het meeste aan? Alles i mogelijk, neem contact bij ons op bij vragen!

De gewenste reiniging van linnen gordijnen.

Linnen is een natuurprofuct, door deze eiegnschap is die erg gevoelig voor krimp. We raden daarom aanKies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp vele malen kleiner. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U Het is dan het beste op deze te wassen wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben een nihille kans op krimp. Als tip voor het wassen: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe. Doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen eenvoudig wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen.

De afwerking van de gordijnen

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt. Wij gaan nog een stapje verder voor jou. We voeren de gordijnen namlijk ook gratis voor jou. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur.  De gordijnen zijn door de voering wat dikker hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. Ook heeft het voeren van gordijnen een isolerende werking. De warmte wordt in de zomer buiten gehouden, en in de winter gaan ze juist de kou en tocht van buiten tegen. Zo kunt u de tempratuur in uw huis beter controleren. Met gevoerde linnen gordijnen wordt tevens de doorkijk voorkomen, ook wanneer u ‘s avonds binnen het licht aan heeft. De voeringstof is verkrijgbaar in meerdere kleuren én meerdere diktes. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende linnen gordijnen of geheel verduisterende gordijnen. 

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat er werkt voor u? Neem dan vrijblijven dcontact met ons op