De Dikke Graaf
Image default
Wonen

Kies voor een levensloopbestendige woning in Groningen

Zodra u ouder wordt is het misschien verstandig om te kiezen voor een levensloopbestendige woning in Groningen. De Leyhoeve uit Oisterwijk beschikt over een woonlandschap in Groningen waar u aanleunend kunt wonen. Dit betekent dat u nog steeds zelfstandig woont, maar er wel hulp dichtbij is, als u deze nodig heeft. Ook als u slecht ter been bent zorgen zij ervoor dat u niks te kort komt. Want u moet op een plezierige manier oud worden.

Wordt plezierig oud in een levensloopbestendige woning in Groningen

Als u op zoek bent naar een levensloopbestendige woning in Groningen dan helpt De Leyhoeve u graag verder. Zij bieden drie verschillende soorten woningen aan, die variëren in oppervlakte van 65m2 tot 190m2. Zo kunt u kiezen voor een tussenwoning, een penthouse of een hoekwoning waarvoor u ook nog eens mag kiezen welke keuken of badkamer u wilt. Het belang van dit zorgcomplex is dat u op een plezierige manier oud kunt worden. Daarnaast geven zij u de mogelijkheid om samen met buurtgenoten of familie een hapje of drankje te doen in een van de faciliteiten van het zorgcomplex. Sommige van deze faciliteiten zijn zelfs 24/7 beschikbaar. Om u een kleine sfeerimpressie te geven, heeft het zorgcomplex op hun website een brochure staan waarin foto’s en informatie staat over de verschillende woningen. Daarnaast bieden zij ook een rondleiding aan. Deze kunt u inplannen door contact op te nemen met een van hun medewerkers. Tijdens de rondleiding staat u vrij om alle vragen te stellen die u heeft. Zo kunt u aan het einde van de rondleiding met een gerust hart toezeggen tot het huren van een levensloopbestendige woning in Groningen.

Vraag om meer informatie

Wilt u toch meer informatie over een levensloopbestendige woning in Groningen? Neem dan gerust contact op met De Leyhoeve. Zij helpen u graag verder door het geven van meer informatie of antwoorden op de vragen die u heeft. Hopelijk woont u snel op een aangename en ontspannen plek in Groningen.

https://www.leyhoeve.nl/