De Dikke Graaf
Image default
Kunst

Op zoek naar een unieke ervaring?

Een schilderij in opdracht maken kan een geweldige manier zijn om een uniek en persoonlijk tintje aan uw huis of kantoor te geven. Of u nu op zoek bent naar een uniek kunstwerk voor aan de muur of een speciaal cadeau voor een geliefde, een schilderij in opdracht geven kan een prachtige manier zijn om uw ruimte echt van uzelf te maken. Voordat u begint met het in opdracht geven van een schilderij, is het belangrijk om een duidelijk idee te hebben van wat u zoekt. Denk hierbij aan de grootte van het schilderij, het kleurenschema en het onderwerp. U kunt ook kijken naar de stijl van de kunstenaar of vragen of ze ervaring hebben met het soort schilderij dat u zoekt.

Vindt de kunstenaar

Zodra u een duidelijk idee hebt van wat u zoekt, is het tijd om een kunstenaar te zoeken. Een manier om een kunstenaar te vinden is om aan vrienden en familie aanbevelingen te vragen. U kunt ook online zoeken naar kunstenaars bij u in de buurt, of neem een kijkje in galeries die gespecialiseerd zijn in het soort kunst waarin u geïnteresseerd in bent. Als je een kunstenaar hebt gevonden met wie je wilt samenwerken, is het belangrijk om je project in detail met hem of haar te bespreken. Dit geeft je een beter inzicht in hun proces en wat je kunt verwachten van het eindproduct. Het is ook een goed idee om te vragen naar voorbeelden van hun eerdere werk, zodat je een idee krijgt van hun stijl en vaardigheidsniveau.

Start de proces

Zodra u het eens bent over de details van het schilderij, is het tijd om een budget vast te stellen. U moet rekening houden met de kosten van het doek, de verf en alle andere materialen die nodig zijn voor het project. Het is ook een goed idee om een betalingsregeling met de kunstenaar af te spreken, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles tijdig wordt geregeld.

Jacksart voor unieke ervaring

Voor een echte unieke ervaring kunt u ook terecht bij Jacksart. Hij combineert fotografie en schilderkunst. Alledaagse beelden komen tot leven in een unieke twist. Een eigen schilderij laten ontwerpen door Jack Liemberg kan al vanaf €6500. Een aantal bekende personen zijn u al voorgegaan: Gordon, Daley Blind en Frans Duits. Jack maakt ongeveer 300 doeken per jaar in is in verschillende moderne kunstgalerieën te zien. Maar ook bij mensen thuis, straks misschien wel bij u thuis.

https://www.jacksart.nl/