De Dikke Graaf
Image default
Kunst

Fleur je huis op met een muurschildering

Wil je je kamer graag een unieke uitstraling geven? Met een muurschildering kan je de muur een persoonlijke touch geven met een afbeelding in de door jou gewenste stijl. Qua grootte, vorm, kleur en details kan je de schildering afstemmen op je smaak en op de rest van je interieur. Niet alleen een afbeelding, maar ook een tekst behoort tot de mogelijkheden als je een muurschildering laat aanbrengen.

Wat is een muurschildering?

Je kan de muur laten beschilderen in je woonkamer, gang, kinderkamer of een willekeurige andere kamer. Ook kan de schilder de buitenmuur van een bijzondere afbeelding voorzien. Je kan kiezen voor een grote of een kleine muurschildering, maar ook voor een schildering op een paneel, die na verloop van tijd met je mee kan verhuizen. Meestal start de schilder met de achtergrond en werkt hij of zij vervolgens naar voren. Geurloze acrylverf is ideaal voor muurschilderingen, aangezien deze verf geurloos is. Zo kan je vaak dezelfde avond al slapen in een slaapkamer die hiermee geverfd is.

Leuke muurschildering voor de babykamer laten maken

Heb je zelf een illustratie uit een kinderboek dat je dierbaar was in je jeugd? Of wil je met een afbeelding een tropische sfeer creëren of een bekend stripfiguur op de muur tot leven laten komen? Ook met een muurschildering babykamer kan je alle kanten op. Hiermee creëer je een heel persoonlijke sfeer in je kinderkamer of babykamer.

Een professioneel resultaat

Een schilder die zeer ervaren is in het maken van muurschilderingen is Rik Groenen. Rik is begonnen als decorschilder en werd steeds vaker gevraagd voor het aanbrengen van een schildering op de muur bij mensen thuis. Je kan bij Rik Muurschilderingen terecht voor alle soorten schilderwerken, zoals popart muurschilderingen, panelen, geboorteborden of een muurschildering babykamer. Zijn muurschilderwerken zijn doorgaans binnen één dag klaar.

https://www.rikmuurschilderingen.nl/