De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Jullie gaan trouwen!

Yes! Het is zo ver, jullie gaan trouwen. Nu kunnen jullie beginnen met het plannen van je bruiloft. Er moet zoveel geregeld worden! Wanneer gaat het gebeuren? Waar moet je allemaal aan denken? Met dit artikel helpen we jou alvast een stukje op de goede weg. Lees snel verder!

Maak een checklist voor je bruiloft

We raden aan een lijst te maken met alle punten waar jullie aan moeten denken. Op deze manier kunnen jullie er nog van alles aan toevoegen en wegstrepen wat al geregeld is. En zo kunnen jullie niks vergeten!

Trouwdatum

Jullie zullen eerst een datum moeten bepalen voordat jullie een locatie kunnen kiezen. Pak de agenda er dus bij en kies een aantal datums dat jullie willen.

Trouwlocatie

Nu de datums zijn bepaald kunnen jullie een trouwlocatie kiezen. Contacteer deze locaties en leg jullie datums voor om het te reserveren.

Fotograaf en muziek

Nu kunnen jullie een beslissing maken over welke fotograaf jullie willen en of het een band of DJ wordt. Boek deze ook al op tijd zodat dit alvast geregeld is.

De jurk

De jurk is natuurlijk héél belangrijk! Kies op tijd een jurk uit zodat je die nog mooi kan laten aanpassen naar jouw lichaam. Er zijn heel veel verschillende stijlen, dus de keuze is niet gemakkelijk!

Het pak

Het pak is bijna net zo belangrijk als de jurk. Als je een mooi trouwpak zoekt, kun je goed terecht bij Topsuits. Bij Topsuits worden mooie pakken, in verschillende stijlen zoals, casual chic heren, mooi naar jouw afmetingen aangepast. Naast casual chic heren, zijn er nog vele andere variaties van een trouwpak.

Gastenlijst

Zorg dat de gastenlijst op tijd is gemaakt en dat de uitnodigingen de deur uit kunnen. Zo kan iedereen erbij zijn.

Een mooie bruiloft

Dit zijn de bouwstenen van een mooie bruiloft, hier komt natuurlijk nog van alles bij kijken, zoals de bloemen, welk eten, de taart en nog veel meer.

https://www.topsuits.be/