De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Tijdloze decoratie en interieur tips

Al die interieur trends komen en gaan. Als je een beetje bij de tijd wilt blijven, kan dit al snel een dure grap worden. Daarom kies jij liever voor een tijdloos interieur, dan zit je altijd goed.

Lees deze handige tips en decoratie ideeën voor een tijdloos interieur

Een tijdloos interieur

 

Tip 1: Kies voor natuurlijke tinten

Natuurlijke tinten gaan niet snel vervelen! Kies uit kleuren zoals wit, grijs of crème.

Tip 2: Investeer in tijdloze meubels

We kiezen voor een tijdloze stijl, omdat dit heel lang mooi blijft. Investeer in een bank, eettafel en stoelen van goede kwaliteit. Zo kun je er nog heel veel jaren plezier van hebben.

Tip 3: Kies voor trendy decoratie

Met je decoratie kan jij wel de actuele interieur trends volgen, op deze manier wordt het niet snel saai.

Decoratie tip:

Een mooi tijdloos decoratie idee is om een mooie houten wereldkaart. Een houtel wereldkaart of een wereldkaart metaal blijft altijd mooi en het kan hét pronkstuk van de woonkamer worden. Als je een houten wereldkaart niet zo mooi vind, kan je ook kiezen voor een wereldkaart metaal. Een wereldkaart metaal of hout blijft altijd mooi om naar te kijken. Ook is het een echte eyecatcher als mensen een ruimte binnen lopen. 

Creëer een samenhangend geheel

Denk na over de plaatsing van je interieur en de verschillende tinten waar je mee werkt. Zorg dat het een mooi samenhangend geheel wordt, zo blijft het heel lang mooi. Het is dus erg belangrijk dat je bewuste keuzes maakt over de tinten en meubels die je gaat kiezen. Ook over de plaatsing van je decoratie is erg belangrijk bij een tijdloos interieur.

 

Maak het persoonlijk

Het is wel jouw woonkamer en dat mag ook wel gezien worden ook. Vergeet dus niet jouw persoonlijke items een mooi plekje te geven. Items met een emotionele waarde zijn meestal sowieso al tijdloos. Dit maakt de woonkamer al gelijk persoonlijk en huiselijker.

https://www.worldofart.nl/