De Dikke Graaf
Image default
Zakelijk

Verschillende unieke grafstenen gemaakt van zwerfkeien: Dit zijn de meest bijzondere

Verschillende unieke grafstenen welke gemaakt zijn van zwerfkeien: Dit zijn de meest bijzondere exemplaren

Ben je op zoek naar een unieke grafsteen om je dierbare te eren? Kijk dan niet verder! In dit artikel stellen we verschillende grafstenen voor, allemaal vervaardigd uit zwerfkeien. Elk stuk is met de hand vervaardigd en heeft een eigen betekenis en verhaal.

De engel

Een van de meest populaire grafstenen in onze collectie is “De Engel”. Deze grafsteen bestaat uit twee delen, waarbij het bovenste deel een prachtige engel bevat die het overleden dierbare beschermt. Het onderste deel is gevormd uit een zeldzame stroomkei en biedt stabiliteit aan het monument.

De zonnesteen

Bent u op zoek naar iets meer lichtgevend? Bekijk dan onze “Zonnesteen” grafsteen. Met mooie heldere stenen die de zon weerkaatsen en zo een explosieve gloed creëren, kan dit kunstwerk zelfs op bewolkte dagen een lichtpuntje zijn.

De rustieke steen

Als u op zoek bent naar een grafsteen die verankerd is in de natuur, zoek dan niet verder dan de “Rustieke Steen”. Deze steen bevat natuurlijke wiebelingen en slijtageplekken waardoor hij lijkt alsof hij zojuist uit de rivierbedding is getrokken. Perfect voor dierbaren die hielden van de buitenlucht en een rustiek gevoel.

De zen-steen

Zoekt u meer een vredig en rustgevend grafmonument? Overweeg dan onze “Zen-Steen”. Deze strakke, minimalistische steen past perfect bij een serene omgeving. Precisie en rust karakteriseren deze stenen monumenten en zorgen voor een kalmerende aanblik.

Het hart

Tenslotte hebben we nog een “Hart” grafsteen. Dit is de ideale manier om uw geliefde te eren met hun naam geëtst in een mooi granieten hart. Perfect voor diegenen die gek waren op romantiek en een mooie afsluiting.

Alle grafstenen in onze collectie zijn zorgvuldig geselecteerd en met precisie vervaardigd om een eerbetoon te bieden aan uw dierbare. Hoewel elke steen uniek is, delen ze allemaal dezelfde zwerfsteenbasis en de hoogste kwaliteit materiaal. Ervaar de schoonheid van de natuur en kies ons voor een uniek en onvergetelijk monumentje. Voor een herinnering die eeuwig zal blijven, zoek dan niet verder dan deze prachtige zwerfkeien grafstenen.

https://www.zwerfkei-grafsteen.nl