De Dikke Graaf
Image default
Sociaal

Geloof jij in angel numbers of is het allemaal puur toeval?

 

 

Word je weleens bewust geconfronteerd met dezelfde getallen? Het moment dat op je mobiel kijkt en je ziet dat het 11:11 uur is, je favoriete nummer duurt 3:33 minuten of je woont op huisnummer 222. Deze herhalende getallenreeksen worden angel numbers genoemd, maar wat houden deze precies in en wat betekenen ze voor ons? In dit artikel lees je alles over angel numbers.

 

Wat zijn angel numbers nu precies?

Om te begrijpen wat Angel numbers zijn moeten we eerst begrijpen wat het inhoudt. Angel numbers zijn een onderdeel van het welbekende fenomeen numerologie. Het is eigenlijk niks anders dan getallenreeksen van meestal drie of 4 herhalingsgetallen zoals bijvoorbeeld 444. Deze getallen kunnen in veel plaatsen tevoorschijn komen, maar zodra jij een getal vaker ziet terugkeren en dit constant je aandacht trekt, wordt dit door veel spiritueel begaafde als een teken gezien.

 

De betekenis van cijfers

Voor de meeste spiritueel begaafde brengen cijfers een boodschap met zich mee vanuit het universum oftewel in dit geval je beschermengelen. Het zien van dezelfde cijfers kan je daarom het beste zien als een soort communicatiemiddel. Dus vooral wanneer jij dezelfde getallen constant opmerkt, is het zeker de moeite waard om erachter te komen wat deze cijfers precies betekenen. Tegenwoordig kan je al snel online, de betekenis van een angel nummer opzoeken om te achterhalen wat de achterliggende boodschap is.

 

·         Een voorbeeld boodschap van een angel nummer:

Als je het nummer 555 vaker voorbij ziet komen kan dit symboliseren naar een grote verandering en staan er transformaties klaar op je pad. Het zien van het nummer 555 kan je dus een hart onder de riem steken.

 

Bevestig van een hogere macht

De reden waarom veel mensen in engel nummers geloven is, omdat het ze ontzettend veel kracht en steun biedt en het voelt als een bevestiging vanuit een hogere macht. Als mens denken we soms iets te ingewikkeld na of zien we door de bomen het bos niet meer.  Op dat soort momenten kunnen engelnummers je wellicht bijstaan en je het gevoel geven dat je op het juiste pad bent.

 

Verdiepen in de wereld van Angel numbers?

Ben je nieuwsgierig geraakt en wil je verdiepen in de wereld van numerologie en engelnummers? Dan kan je hier gerust lezen wat de betekenis van 1333 is om zo een helder beeld te krijgen van hoe de wereld van engelnummers eruit ziet en wat de achterliggende boodschap achter het nummer 1333 is.

https://betekenissen-van.nl/1333-betekenis/