De Dikke Graaf
Image default
Winkelen

Notitieboekje, een droom voor je vulpen

Stel je voor dat je ‘s ochtends wakker wordt en een bijna baanbrekend idee hebt dat je leven zou kunnen veranderen. Zelfs voordat je onder de douche stapt, kan het al weer uit de hand zijn gelopen! Houd haar stevig vast en laat haar niet gaan: ze vindt een gezellige plek in een notitieboek totdat de tijd rijp is om haar in actie te brengen.

Natuurlijk kun je ook gedachten en inspiraties ook met een vulpen op de achterkant van boodschappenlijstjes of bierviltjes schrijven. Maar ze zijn waarschijnlijk stijlvoller en in betere handen op een van de 176 pagina’s van onze notitieboek, beschikbaar in A4 of A5.

Laat je fantasie tot bloei komen
Waarschuwing, het schrijven met een vulpen van notitieboekjes kan verslavend zijn! Dacht dat lawines die op hun pagina’s stromen, zelfs voor digital natives gevaarlijk kunnen zijn. We raden aan om altijd een pen bij de hand te hebben, zodat je geen goede ideeën morst.

Het is raadzaam om preventief meerdere notitieboeksjes aan te schaffen, om je schrijf behoefte met je favoriete vulpen van penworld.nl te vervullen. Bijvoorbeeld een met een omslag met abstract patroon voor allerlei ondoordachte ideeën, een met een motiverend opschrift voor to-do-lijstjes en plannen en een waarop de mooiste bloesems en bladeren je dagboekaantekeningen en dromen verstrengelen.

Open de licht flexibele, halfmatte bedrukte kartonnen omslag van je notitieboek. Blanco pagina’s wachten op jou en je gedachten die willen flirten met je handschrift.

briefpapier junkies onder elkaar
Teken, fantaseer of plan je beter op smetteloos wit blanco papier, op subtiele stippen of structurerende lijnen? Misschien is er ook voor jou de juiste notitieboek lijn voor elke gedachte die de moeite waard is om met de hand op te schrijven?

Je zou daarmee niet de enige zijn – net zoals je geen zelfverklaarde kantoor behoeften mensen zou zijn die niet voorbij notitieblokken, notitieboekjes, pennen en ander briefpapier kan komen zonder zijn verzameling uit te breiden. Terwijl anderen nog maar net de kwaliteit herontdekken van wat met de hand is geschreven, geniet u al van het volledige scala aan mogelijke toepassingen in afsprakenplanners, op begroetingen of ansichtkaarten en vele andere papieren schoonheden.